FORMING
SIMPLE FUTURE PASSIVE
|
Affirmative Form
|
Object + will + be
+ verb3 (past participle)
|
|
Question Form
|
Will + object + be
+ verb3 (past participle)
|
Quick Exercise
Put the
following sentences into passive voice. (will future passive)
1. Will he pick up
the kids tomorrow?
Answer :
Will the kids be picked up by him tomorrow?
2. The next
earthquake will destroy the city.
Answer :
The city will be destroyed by the next earthquake.
3. Jane will buy a
new computer.
Answer: A
New Computer will be bought by Jane.
4.
Millions of
people will visit the museum.
Answer: The museum will be visited by millions of people.
5. Will the company
employ a new worker?
Answer : Will
a new worker be employed by the company?
6. They will not
show the new film.
Answer : The new film will be not showed by them.
7. Our boss will
sign the contract.
Answer : The
contract will be signed by our boss.
8. Her boyfriend will
install it.
Answer: It
will be installed by her Boyfriend.
9. Will the plumber
repair the shower?
Answer: Will the shower be repaired by the plumber?
10.
He won't see
Sue.
Answer: Sue will not be seen by
Him.
Mantap kak
BalasHapusThankyou, Yan😉
BalasHapusGood, Tiara!
BalasHapusNice work!
BalasHapus