Sabtu, 02 Februari 2019

SIMPLE FUTURE PASSIVE


FORMING SIMPLE FUTURE PASSIVE

Affirmative Form
Object + will + be + verb3 (past participle)
Question Form
Will + object + be + verb3 (past participle)



Quick Exercise
Put the following sentences into passive voice. (will future passive)

1.     Will he pick up the kids tomorrow?
Answer : Will the kids be picked up by him tomorrow?

2.     The next earthquake will destroy the city.
Answer : The city will be destroyed by the next earthquake.

3.      Jane will buy a new computer.
Answer: A New Computer will be bought by Jane.

4.          Millions of people will visit the museum.
Answer: The museum will be visited by millions of people.

5.     Will the company employ a new worker?
Answer : Will a new worker be employed by the company?

6.      They will not show the new film.
Answer : The new film will be not showed by them.

7.      Our boss will sign the contract.
Answer : The contract will be signed by our boss.

8.      Her boyfriend will install it.
Answer: It will be installed by her Boyfriend.

9.     Will the plumber repair the shower?
Answer: Will the shower be repaired by the plumber? 

10.    He won't see Sue.
Answer: Sue will not be seen by Him.









4 komentar: